Fix Recruitment Abonnement

Word ontzorgd voor de openstaande vacatures voor een vast bedrag per maand!

Deze opdrachtgevers vinden hun professionals via Fix Recruitment

Wervingsuitdagingen oplossen met ons Recruitment Abonnement

Het vinden van de juiste medewerkers kan een tijdrovende en kostbare uitdaging zijn. Veel bedrijven worstelen met de eigen wervingsprocessen, hoge kosten voor wervingsbureaus en de voortdurende tijdsdruk om personeel aan te trekken in een competitieve markt. Dit leidt vaak tot langdurige vacatures, hoge werkdruk voor het bestaande personeel en uiteindelijk gemiste groeikansen.

Wij begrijpen deze problemen en bieden de oplossing: Fix Recruitment Abonnement. Dit abonnement is ontworpen om het wervingsproces te optimaliseren en te vereenvoudigen. Met ons abonnement profiteer je van (checklist hieronder):

✔ Een vast bedrag per maand vanaf 950,-
✔ Advies over jouw positie op de arbeidsmarkt
✔ Onze ervaren recruiter zoekt naar geschikte kandidaten
Concurrentieanalyse geeft antwoord op de vraagstukken op wie de belangrijkste concurrentie is, hoe je je daarvan onderscheidt en welke trends en ontwikkelingen er in de branche zijn.
✔ Een relatie die verder gaat dan alleen het juiste personeel vinden
✔ De vacatures worden geplaatst op de grootste jobboards

Drie aangeboden abonnementsdiensten:

Pakket 1

1 vacatureslot

€ 950,- per maand (excl. btw)

looptijd minimaal 3 maanden

Pakket 2

2 vacatureslots

€ 1900,- per maand (excl. btw)

looptijd minimaal 4 maanden

Pakket 3

4 vacatureslots

€ 3500,- per maand (excl. btw)

looptijd minimaal 6 maanden

* Voor de Totale Marktscan vragen wij een éénmalig extra bedrag

Alle abonnementsvarianten beginnen met een Totale Marktscan:

De totale marktscan is een grondige analyse die zich richt op verschillende aspecten, waaronder de interne cultuur en werkomgeving van de organisatie, alsook de externe marktdynamiek en de (in)directe concurrenten. De analyse omvat:


  1. Arbeidsvoorwaarden check
  2. Marktonderzoek
  3. Concurrentieonderzoek

Fix voert een evaluatie uit op deze gebieden en presenteert vervolgens een rapport dat de bevindingen en inzichten van deze totale marktscan weergeeft. Met deze scan wordt er inzicht gegeven op wat de arbeidsmarkt belangrijk vindt, wat de concurrentie doet en hoe jij je als werkgever daartoe behoudt.

Online marketing werving en selectie gesprek

Vragen die je wellicht hebt over ons werving & selectie bureau

Wij hebben het onze eigen opdrachtgevers gevraagd. Volgens Tessa in ‘t Veld, HR Recruiter bij Azerty Raalte maakt onze oprechtheid, efficiënte communicatie en diepgaande inzichten in de behoeften van onze cliënten ons anders. Wij toetsen niet alleen ervaring en kennis, maar ook of de kandidaat een culturele fit is voor jouw organisatie. Dat onderschrijft ook Eva Koster, HR Directeur bij Cycloon. Zij zegt “Bij iedereen die we spraken dachten we ‘die gaat wat toevoegen aan onze directie, maar past ook op ons Cycloon-feest’”.
 
Daarnaast maakt ook onze specialistische aanpak en ons grote netwerk aan online marketing specialisten en digitaal talent ons uniek. Zo hebben wij eigenlijk altijd wel een aantal geschikte kandidaten in ons netwerk, en zo niet dan headhunten we de juiste professional. Daar ligt onze kracht. Zo vinden wij zelfs met krapte op de arbeidsmarkt nog steeds de juiste kandidaat, aldus Mirjam Oldenburger, Corporate Recruiter bij Prominent.
 
Wij garanderen ook binnen 48 uur een aantal interimmers aan je te kunnen voorstellen.
Fix Recruitment heeft al meer dan 7 jaar ervaring bij de werving en selectie van online marketeers en digitaal talent. Wij werven zowel voor het MKB als voor global corporates. Elke organisatie krijgt van ons dezelfde volledige aandacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?