Introductie

Ben je een enthousiaste Online Marketeer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en voel jij je thuis in de Retail? En wil je voor de snelst groeiende doelgroep van Nederland online een unieke klantbeleving neerzetten? Kom dan werken bij Velderhof, dé zitspecialist van Nederland! 

Organisatie

Velderhof heeft een lange geschiedenis in het bieden van comfortabele zitoplossingen, zoals relaxbanken en sta-op stoelen, gericht op senioren. Wij geloven erin dat ook het kopen van een opmaat gemaakt meubelstuk een feestje moet zijn. Met een focus op kwaliteit en klantbeleving tijdens het aankoop proces streven we ernaar om het perfecte relaxmoment thuis voor onze doelgroep mogelijk te maken. 

Functie

Online Marketeer | Velderhof | 28 – 40 uur | Nunspeet (Hybride)

Als Online Marketeer bij Velderhof ben je de drijvende kracht achter onze online aanwezigheid in betaald inzet en de website. Je ontwikkelt en implementeert een doeltreffende marketingstrategie om onze nationale campagnes en naamsbekendheid te verbeteren. Hierbij werk je nauw samen met onze Content Marketeer, onze externe marketingbureaus en de Marketing Manager om onze inzet te optimaliseren. Om onze klanten op het juiste moment, met de beste boodschap op de perfecte manier te bereiken en te raken. Denk hierbij aan verantwoordelijkheden zoals:

  • Opzetten van een strategische online strategie;

  • creëren van doeltreffende advertentie campagnes (SEA & Social); 

  • beheren, onderhouden en verbeteren van de website (SEO & UX); 

  • organiseren en uitvoeren van onderzoeken en online testen (CRO); 

  • samenwerken en projectmatig optrekken met interne en externe stakeholders.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in het ontwikkelen van effectieve online marketing strategieën. Als persoon ben je energiek en enthousiast, vooral over werken in Retail gericht op de 65+ doelgroep. Ook ben je sterk in communicatie, creativiteit en planning. Het behalen van goede resultaten en data-gedreven inzichten zijn belangrijke drijfveren voor jou en daarnaast ben je nieuwsgierig en bereid om uitdagingen aan te gaan of op te pakken. 

Aanbod

Natuurlijk ontvang je van ons een prima salaris (€ 3500 – € 5200 euro) afgestemd op jouw kennis en ervaring en een jaarcontract voor 32 à 40 uur met uitzicht op vast dienstverband.

Daarnaast hebben we uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een royale reiskostenvergoeding (23 cent per km) en dagelijks een heerlijke verse lunch op kantoor. Tot slot krijg jij een uitdagende functie bij een gerenommeerd bedrijf dat bekend al vijf jaar op rij is verkozen tot “Beste Werkgever”. 

Sollicitatie

Vragen over de functie van Online Marketeer bij Velderhof?

Sander Westenberg staat je graag te woord via sander@fixrecruitment.nl of app/ bel naar +31(0)6 4850 8600