Introductie

Wanneer je op zoek bent naar een stoel of bank kun je niet meer om ons heen, bij Prominent zijn wij dé specialist voor jouw zitcomfort. Voor een groot deel van de Nederlandse markt zijn wij dat al bijna 25 jaar, maar dankzij onze herpositionering en de uitbreiding van ons assortiment werken we hard aan een nog bredere bekendheid van ons merk én onze mooie producten.

Daarom zijn wij op zoek naar een teamleider die deze transitie op het gebied van Brand, Beeld en Campagne verder in gaat zetten.

Organisatie

Al meer dan 20 jaar gaan we bij Prominent voor de allerbeste zitervaring. Niet alleen in stoelen, maar nu ook in banken! Dit doen we met een gedreven team van specialisten, ieder met een eigen vakgebied. Bij Prominent zit je goed, als klant én als collega.

Functie

Teamlead Brand & Campagne | Nunspeet (Hybride) | 32-40 uur
Zorg jij voor een juiste doorvertaling van de Marketing Strategie binnen jouw team. In dit team geef je leiding aan de Brand en campagne Managers, Vormgevers, een DTP’er en Marketing Coördinator. Verder borg je de nauwe samenwerking met de teams Online Marketing en Marketing Data maar ook Sales en externe bureaus.

 

Samen met het team zorgen jullie voor de doorvertaling van de creatieve uitingen in online en offline campagnes zoals in tv-commercials, radio, print en online advertisement maar bijvoorbeeld ook in samenwerking met influencers, magazines en via de socials. Verder optimaliseer je de marketingplannen, ben je eindverantwoordelijk voor merkactivatie en -communicatie waarbij je aanstuurt op groei in zichtbaarheid, overweging, aankoop en winstgevendheid.

 

Verder lever je een bijdrage aan innovatieprojecten, waarbij een optimale synergie tussen disciplines Business Development, Marketing, Product & Sales behaald dient te worden. Je draagt oplossing aan op basis van best-in-class initiatieven en eerder benoemde data analyses.

 

Tot slot heb jij een leidende rol in het performance dashboard. Zo bepaal en monitor jij maandelijks de KPI’s, identificeer je issues en opportunity’s en initieer je corrigerende acties. Het budget is ook een van de taken van deze functie.

Functie-eisen

Je hebt een hbo/wo-opleiding afgerond, aangevuld met gedegen relevante werkervaring (liefst in de Retail en/of Lifestyle branche). Je hebt aantoonbaar commerciële resultaten geboekt en ervaring met het opstellen van een jaarlijks Brand Marketing Plan.

 

Verder ben je een gedreven en enthousiaste teamplayer met humor. Je bent klant- en resultaatgericht en goed in plannen en organiseren. Met jouw analytische vermogen en creativiteit weet jij Prominent weer een stap verder te helpen.

Aanbod

Natuurlijk een passend salaris tussen € 4600 – € 6400 aangevuld met een interessante bonusstructuur. Naast onze royale reiskostenvergoeding van 23 ct/km hebben we een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden die je ook terug kunt vinden op onze site https://werkenbijprominent.nu/nl/over-ons/arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Vragen over de functie van Teamlead Brand & Campagne bij Prominent?

Sander Westenberg staat je graag te woord via sander@fixrecruitment.nl of app/ bel naar +31(0)6 4850 8600