Met spoed op zoek naar freelance marketeers?

Binnen 48 uur geschikte online marketing interimmers aan je voorgesteld!

Deze opdrachtgevers vinden hun online marketing professionals via Fix Recruitment

Tijdelijke versterking voor je online marketing team

Valt er tijdelijk iemand weg in je team, of heb je behoefte aan extra expertise om je te ondersteunen zolang dat nodig is? Interim marketing professionals bieden de uitkomst.

 

Wij begrijpen als geen ander de urgentie achter de opdracht. Daarom garanderen wij binnen 48 uur na ontvangst van de opdracht diverse geschikte online marketing freelancers aan je voor te stellen.

 

Dit kunnen wij dankzij ons zeer uitgebreide netwerk aan Nederland’s beste online marketing freelancers ook waarmaken.

Ontdek onze klantcases

Cycloon vond dankzij Fix Recruitment binnen no time een geschikte CCO met de juiste ervaring én een culture fit.

Azerty vond na slechts 6 gesprekken gelijk 3 nieuwe online marketing professionals via Fix Recruitment.

Prominent vond na slechts één voorgestelde CV van Fix Recruitment gelijk een Marketing Intelligence Specialist.

Interim marketing recruitment met aandacht voor jou

Persoonlijke aandacht staat bij ons écht voorop. Elke vacature krijgt onze volledige focus. Onze ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zorgt ervoor dat we zonder omhaal te werk gaan. We zijn transparant en streven naar duidelijkheid en snelle resultaten.

 

Met al bijna 10 jaar ervaring in de branche hebben we zowel het MKB als grote multinationals met succes ondersteund bij hun zoektocht naar lastig te vinden online marketing talent. Wij garanderen matches die zowel op papier als in de praktijk passen bij jullie vacatures en bedrijfscultuur. Vertrouw op ons voor jouw wervingsbehoeften. Het wordt gefixt!

Interim marketing recruitment

Wat kost een interim marketeer mij?

Wij zijn voordeliger dan andere bureaus.
Wij rekenen namelijk niet per uur af maar brengen slechts een aanbrengfee in rekening. Voordelig voor jou want dit scheelt behoorlijk in de kosten.

Vragen die je wellicht hebt over onze dienstverlening

Wij hebben het onze eigen opdrachtgevers gevraagd. Volgens Tessa in ‘t Veld, HR Recruiter bij Azerty Raalte maakt onze oprechtheid, efficiënte communicatie en diepgaande inzichten in de behoeften van onze cliënten ons anders. Wij toetsen niet alleen ervaring en kennis, maar ook of de kandidaat een culturele fit is voor jouw organisatie. Dat onderschrijft ook Eva Koster, HR Directeur bij Cycloon. Zij zegt “Bij iedereen die we spraken dachten we ‘die gaat wat toevoegen aan onze directie, maar past ook op ons Cycloon-feest’”.
 
Daarnaast maakt ook onze specialistische aanpak en ons grote netwerk aan online marketing specialisten en digitaal talent ons uniek. Zo hebben wij eigenlijk altijd wel een aantal geschikte kandidaten in ons netwerk, en zo niet dan headhunten we de juiste professional. Daar ligt onze kracht. Zo vinden wij zelfs met krapte op de arbeidsmarkt nog steeds de juiste kandidaat, aldus Mirjam Oldenburger, Corporate Recruiter bij Prominent.
 
Wij garanderen ook binnen 48 uur een aantal interimmers aan je te kunnen voorstellen.
Fix Recruitment heeft al meer dan 7 jaar ervaring bij de werving en selectie van online marketeers en digitaal talent. Wij werven zowel voor het MKB als voor global corporates. Elke organisatie krijgt van ons dezelfde volledige aandacht.
Wanneer je tijdelijk capaciteitsproblemen hebt binnen jouw team, of specifieke expertise zoekt voor een nog te starten project, dan kan het heel waardevol zijn om een ZZP online marketing professional in te schakelen. Interimmers schakel je in zolang je ze nodig hebt, en wanneer een project is afgerond gaan zij weer op zoek naar een nieuwe opdracht. Je hebt dan ook vele financiële voordelen ten opzichte van een vast contract. Het contract is flexibel, bij ziekte of vakantie betaal je niet door en je betaalt geen sociale lasten of premies. Dat kan in sommige gevallen uitkomst bieden. Daarnaast brengt een freelancer veel nieuwe kennis en ervaring met zich mee. Je team krijgt dus niet alleen ondersteuning, maar doet ook weer nieuwe kennis op door samen te werken met één van onze interim online marketing professionals.
Wij zijn voordeliger dan andere bureaus. Wij rekenen namelijk niet per uur af maar brengen slechts een aanbrengfee in rekening. Voordelig voor jou want dit scheelt behoorlijk in de kosten. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Dankzij ons in middels enorme netwerk aan online marketing freelancers garanderen wij binnen 48 uur na het ontvangen van jouw aanvraag, al diverse geschikte interimmers aan je voor te kunnen stellen. Zo snel kan het gaan. Ideaal als je snél iemand nodig hebt die bijspringt.
Uiteraard. Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar digitaal talent. Zit je nog niet in ons netwerk of wil je weten welke opdrachten wij beschikbaar hebben? Bekijk dan onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie. Bellen mag ook. +31(0)6 4850 8600

Jazeker, daarin specialiseren wij ons. Als je op zoek bent naar een senior online marketer, zoals bijvoorbeeld een CDO, CMO, SEO Manager, SEA Manager of bijvoorbeeld Marketing Analisten of CRO Specialisten, dan kunnen wij je zeker helpen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk aan professionals. Mocht dé juiste kandidaat er toch niet tussen zitten, dan headhunten we diegene voor je. Lees meer over onze dienstverlening en werkwijze op de online marketing werving & selectie pagina.

Rollen waar wij interimmers voor werven

Ons uitgebreide netwerk bevat o.a. de volgende expertise

 • CDO
 • CMO
 • Online Marketing Managers
 • E-commerce Managers
 • SEO Managers
 • SEA Managers
 • Online Communicatieadviseurs
 • SEO Specialisten
 • SEA Specialisten
 • CRO Specialisten
 • UX Specialisten
 • Email Marketeers
 • Marketing Analisten
 • Campaign Managers

Redenen om te kiezen voor een freelance marketing professional

Specifieke expertise wanneer je dat nodig hebt

Ben je druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe propositie of marketingstrategie, of wil je je online marketingteam versterken? Een senior interim online marketeer is de perfecte oplossing. Met jarenlange ervaring ontwikkelt de interim-professional samen met jouw team een nieuwe strategie of helpt bij het verwerven van de benodigde kennis.

Ondersteuning bij langdurige afwezigheid

Als een collega langdurig afwezig is vanwege ziekte, een sabbatical of zwangerschapsverlof, kan dit een aanzienlijke druk leggen op de rest van het team. Op zulke momenten kan het bijzonder waardevol zijn om een tijdelijke interimmer aan te nemen.

Beheersing van risico’s en kostenbesparingen

In situaties waarin langdurige arbeidscontracten of het organiseren van uitgebreide trainingen voor nieuwe medewerkers niet optimaal zijn, bieden interimmers een oplossing. Deze professionals beschikken reeds over de benodigde expertise en ervaring en kunnen op projectbasis ingezet worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?