Over Fix Recruitment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Een bureau gespecialiseerd in het werven van online marketeers

Jouw recruitmentbureau voor online marketing professionals.

Wij helpen kandidaten aan de mooiste functies en wij helpen organisaties bij het vinden van de juiste professional. Wij geloven dat er voor elke vacature een passende kandidaat rondloopt en dat er voor elke kandidaat een leuke vacature is. Wij gunnen iedereen een baan die ervoor zorgt dat jij elke dag met een lach naar je werk kan. Wij zien het maatschappelijke belang in ons werk en hebben invloed op waar iemand veel tijd van zijn week door gaat brengen, daarom zijn wij altijd eerlijk over kansen.

Het gezicht achter FIX Recruitment

Fijn om kennis te maken

Ik ben Sander Westenberg en met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Raalte. Met 10 jaar ervaring in recruitment binnen zowel kleine mkb-bedrijven als global corporates heb ik veel gezien en een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk zet ik nu in voor Fix Recruitment wat ik in 2021 ben gestart!

“Niet lullen, maar poetsen” dat is waar Fix Recruitment voor staat. Ik houd van een transparante, duidelijke aanpak en kan snel resultaat leveren. Ik geef jou het vertrouwen dat het wordt gefixt!

  • Awesome Image

    Gekwalificeerde kandidaten

  • Awesome Image

    Professioneel en persoonlijk

Aangenaam, Shanne!

Mijn naam is Shanne Braspennincx en recentelijk topsporter af. Sinds een jaar woonachtig in Haarle samen met mijn partner Jeffrey Hoogland. Afgelopen jaren de wereld mogen bewonderen op een baanfiets en met als erg mooie kers op de taart een gouden medaille op de Olympische Spelen van Tokio!

 

Daarnaast heb ik ook niet stilgezeten op het studievlak en heb ik naast mijn hbo opleiding commerciële economie, ook nog mijn MSc. gehaald in managementwetenschappen.

 

Nu iets heel anders, namelijk als brand- en organisatieadviseur aan de slag bij Fix Recruitment, maar zeker niet minder uitdagend. Samen met Sander ga ik organisaties begeleiden met het vinden van o.a. hun waardebelofte naar hun huidige en potentiële werknemers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?