Moeilijk in te vullen senior online marketeer vacature?
Onze klanten bellen ons voor de complexere vacatures!

Online marketing werving en selectie

Deze opdrachtgevers vinden hun online marketing professionals via Fix Recruitment

Online marketing werving en selectie

Ben je op zoek naar senior online marketing professionals maar vormt dit een wervingsuitdaging

Wij fixen het voor je!

Fix Recruitment specialiseert zich in het vullen van de complexere vacatures. Ons enorme netwerk aan digital talent stelt ons er toe in staat om snel en doeltreffend meerdere ervaren en geschikte kandidaten aan je voor te stellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Moeilijk in te vullen senior online marketeer vacature?

Onze klanten bellen ons voor de complexere vacatures

Online marketing werving en selectie

Interim marketing recruitment
Ben je op zoek naar senior online marketing professionals maar vormt dit een wervingsuitdaging? 

Wij fixen het voor je!

Fix Recruitment specialiseert zich in het vullen van de complexere vacatures. Ons enorme netwerk aan digital talent stelt ons er toe in staat om snel en doeltreffend meerdere ervaren en geschikte kandidaten aan je voor te stellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek onze klantcases

Cycloon vond dankzij Fix Recruitment binnen no time een geschikte CCO met de juiste ervaring én een culture fit.

Azerty vond na slechts 6 gesprekken gelijk 3 nieuwe online marketing professionals via Fix Recruitment.

Prominent vond na slechts één voorgestelde CV van Fix Recruitment gelijk een Marketing Intelligence Specialist.

Wij werven o.a. de volgende senior marketeers

Een nieuwe digitale tijd vraagt om meer digitale professionals. Fix Recruitment helpt zowel kandidaat als opdrachtgever in deze snel veranderende markt.

 • E-commerce specialisten

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Marketing managers

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Brand managers

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Campagne managers

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Online marketeers

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • SEO/SEA specialisten

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Marketing analytics

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

 • Product owner

  Hier meer informatie over de type functie/bedrijven

Redenen waarom andere opdrachtgevers kiezen voor Fix Recruitment:

“Wat Fix Recruitment onderscheidt is hun oprechtheid, hun efficiënte communicatie en hun diepgaande inzicht in onze behoeften.”

 

 

 

Tessa in ‘t Veld
HR Recruiter bij Azerty Raalte

“De reden dat wij hierbij gekozen hebben voor Fix Recruitment is de persoonlijke en specialistische aanpak, snelle resultaten én regionale oriëntatie.”

 

 

Mirjam Oldenburger
Corporate Recruiter bij Prominent

“Zeer tevreden over deze organisatie. Veel samengewerkt met Sander en hij is erg kundig. Goede kandidaten, kennis van de markt en open communicatie. Zeker een partij om zaken mee te doen.”

 

Roy Goudkamp
Corporate Recruiter bij Cycloon

Zo helpen wij jou aan het juiste digitale talent

01

De vacature

De vacature

Wij gaan met de hiring manager (en mensen uit het team) in gesprek om te achterhalen waar de behoefte ligt en aan welke eisen een kandidaat moet voldoen.

02

Zoektocht

Zoektocht

Wij zetten de vacature uit binnen ons netwerk en gaan actief op zoek naar professionals.

03

Screenen

Screenen

Wij gaan in gesprek met kandidaten die geschikt lijken. Wanneer wij het gevoel hebben dat er een match kan zijn bespreken wij de vacature met de kandidaat.

04

Introduceren

Introduceren

Wanneer de kandidaat aan de eisen voldoet en interesse heeft in de organisatie stellen wij deze persoon voor met een duidelijke toelichting en motivatie.

05

Interview

Interview

Als er voldoende raakvlakken zijn kunnen de kandidaat en de opdrachtgever met elkaar in gesprek. Wij hebben voor en na het gesprek contact met beide partijen om de verwachting op elkaar af te stemmen.

06

Feedback

Feedback

Wij blijven in contact met de kandidaat en meten of hij of zij gedurende het proces nog steeds enthousiast is over de functie. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

07

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wij kunnen ondersteunen in het offer-proces. Dit kan door vooraf salarisindicaties op te vragen en doormiddel van onze expertise in de markt.

08

Succes!

Succes

Er is een getekende arbeidsovereenkomst. Vanaf hier zal ons contact wat minder worden, maar wij komen graag nog regelmatig langs om te bekijken of iedereen nog steeds gelukkig is met de match.

Vragen die je wellicht hebt over ons werving & selectie bureau

Wij hebben het onze eigen opdrachtgevers gevraagd. Volgens Tessa in ‘t Veld, HR Recruiter bij Azerty Raalte maakt onze oprechtheid, efficiënte communicatie en diepgaande inzichten in de behoeften van onze cliënten ons anders. Wij toetsen niet alleen ervaring en kennis, maar ook of de kandidaat een culturele fit is voor jouw organisatie. Dat onderschrijft ook Eva Koster, HR Directeur bij Cycloon. Zij zegt “Bij iedereen die we spraken dachten we ‘die gaat wat toevoegen aan onze directie, maar past ook op ons Cycloon-feest’”.
 
Daarnaast maakt ook onze specialistische aanpak en ons grote netwerk aan online marketing specialisten en digitaal talent ons uniek. Zo hebben wij eigenlijk altijd wel een aantal geschikte kandidaten in ons netwerk, en zo niet dan headhunten we de juiste professional. Daar ligt onze kracht. Zo vinden wij zelfs met krapte op de arbeidsmarkt nog steeds de juiste kandidaat, aldus Mirjam Oldenburger, Corporate Recruiter bij Prominent.
 
Wij garanderen ook binnen 48 uur een aantal interimmers aan je te kunnen voorstellen.
Fix Recruitment heeft al meer dan 7 jaar ervaring bij de werving en selectie van online marketeers en digitaal talent. Wij werven zowel voor het MKB als voor global corporates. Elke organisatie krijgt van ons dezelfde volledige aandacht.
Die vacature die maanden, misschien wel jaren open staat. Het inschakelen van een recruitment bureau die al jaren werkt aan het opbouwen van een relevant netwerk kan zorgen voor de beste kandidaten in de markt. Daarnaast is het slim om de optie van een werving & selectie bureau te overwegen voor sleutelposities in de organisatie. Soms wil je niet alleen afhankelijk zijn van sollicitaties maar een dedicated recruiter die actief gaat headhunten naar de beste kandidaat!
Fix Recruitment werkt alleen met fixed fees, waardoor je nooit verrassingen hebt over de factuur. Je hebt daarnaast de keuze uit drie verschillende pakketten: Exclusief, Meezoeker of Interim/Freelancer. Onze fee hangt uiteindelijk af van of wij het exclusieve recht hebben de ideale kandidaat voor jou te mogen zoeken, of dat wij naast een andere partij meezoeken. 
 
Door de grootte van ons online marketing recruitment bureau kunnen wij super snel schakelen. Wij voeren eerst een goed gesprek met de corporate recruiter, hiring manager en eventueel met mensen uit het team om te achterhalen waar de behoefte precies ligt en aan welke eisen de kandidaat moet voldoen. Daarna zetten wij direct de vacature uit binnen ons netwerk. Dezelfde dag nog. Ben je op zoek naar een online marketing interimmer of freelancer? We stellen er binnen 48 uur meerdere aan je voor. Zo snel kan het gaan.
Focus: We nemen de tijd om je bedrijf en team te leren kennen. Zo vinden wij naast de juiste expertise ook een culturele match. We beperken het aantal vacatures waar we gelijktijdig voor werven. Zo kunnen wij ons volledig richten op jouw online marketing vacature.
 
Transparantie: We houden je gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang. Na elk interview bespreken we de kandidaten samen en nemen we eventuele feedback mee in de verdere zoektocht.
 
Advies: We bespreken de vacature, criteria voor de kandidaat en denken ook mee in de voorwaarden die je de kandidaat kunt bieden. Wij kennen de markt als geen ander en weten waar kandidaten naar op zoek zijn. Deze kennis delen we uiteraard graag met jou.
Wij zijn gespecialiseerd in het werven van de complexere online marketing en digital professionals. Dat wil zeggen, seniors en c-level professionals. CDOs, CMOs, online marketing managers, e-commerce manager, SEO managers en SEA managers bijvoorbeeld. Ook werven wij senior- SEO specialisten, SEA specialisten, CRO specialisten, marketing analisten en campaign managers. Ben je op zoek naar een freelance SEO specialist of een interim e-commerce manager? Ook daar zijn wij de juiste recruitmentpartner voor. Junior Marketeers kun je prima zelf vinden.
 
Jazeker. Wij hebben een enorm netwerk aan online marketing interimmers en freelancers. Heb je direct iemand nodig voor een tijdelijk project? Neem direct contact met ons op. Wij stellen binnen 48 uur meerdere geschikte professionals aan je voor. 
Uiteraard. Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar digitaal talent. Zit je nog niet in ons netwerk of wil je weten welke vacatures wij beschikbaar hebben? Bekijk dan onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie.

Online Marketing Interimmers en Freelancers binnen 48 uur aan jou voorgesteld.

Tijdelijke versterking nodig in je online marketing team? Dankzij ons uitgebreide netwerk stellen wij binnen 48 uur
meerdere gerenommeerde online marketing interimmers aan je voor. Gegarandeerd.

Online marketing werving & selectie in regio Overijssel, Gelderland en Flevoland

Persoonlijke aandacht staat bij ons écht voorop. Elke vacature krijgt onze volledige focus. Onze ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zorgt ervoor dat we zonder omhaal te werk gaan. We zijn transparant en streven naar duidelijkheid en snelle resultaten.

 

Met al bijna 10 jaar ervaring in de branche hebben we zowel het MKB als grote multinationals met succes ondersteund bij hun zoektocht naar lastig te vinden online marketing talent. Wij garanderen matches die zowel op papier als in de praktijk passen bij jullie vacatures en bedrijfscultuur. Vertrouw op ons voor jouw wervingsbehoeften.

 

Het wordt gefixt!

Online marketing werving en selectie gesprek

Welke functie vormt voor jou een wervingsuitdaging?

We zijn gespecialiseerd in het headhunten voor o.a. de volgende rollen:

 • CDO
 • CMO
 • Online Marketing Managers
 • E-commerce Managers
 • SEO Managers
 • SEA Managers
 • Online Communicatieadviseurs
 • SEO Specialisten
 • SEA Specialisten
 • CRO Specialisten
 • UX Specialisten
 • Email Marketeers
 • Marketing Analisten
 • Campaign Managers

Benieuwd naar de mogelijkheden?