Wat is jouw waardebelofte naar je (potentiële) werknemers?

Word zelfredzaam bij het werven en behouden van personeel met onze succesformule

Deze opdrachtgevers vinden hun professionals via Fix Recruitment

Wat is jouw waardebelofte naar je (potentiële) werknemers?

Word zelfredzaam bij het werven en behouden van personeel met onze succesformule

Voor bedrijven is dit hét moment om in recruitment te investeren

Op de huidige krappe arbeidsmarkt wisselen werknemers steeds vaker van werkgever. Bedrijven zijn genoodzaakt zich steeds meer te onderscheiden van hun concurrenten om nieuw personeel aan te trekken en te behouden. Voor veel is dit een uitdaging, vooral als de middelen beperkt zijn. Hoog personeelsverloop kan hierdoor een serieuze bedreiging vormen voor de continuïteit en groei van het bedrijf.

Om de huidige trends het hoofd te kunnen bieden moet een bedrijf het over een andere boeg gooien en die verandering begint intern.

Hierin kunnen wij van Fix Organisatieadvies je ondersteunen. Met onze unieke methode nemen we je organisatie onder loep en kijken we naar je directe omgeving. Zo weet jij als bedrijf hoe je in de (arbeids)markt staat en wat jij als werkgever te bieden hebt. Hoe Fix Organisatieadvies te werk gaat? Alles begint met een nulmeting waarin markt-, concurrentie- en cultuuranalyse wordt gedaan

✔ Cultuuranalyse
De cultuuranalyse omvat een omschrijving van de fysieke en niet fysieke omgeving waarin medewerkers hun werk uitvoeren.
✔ Marktanalyse
Marktanalyse geeft antwoord op de vraag wat de markt verwacht van de werkgever en hoe de werkgever daarbij aansluit.
✔ Concurrentieanalyse
Concurrentieanalyse geeft antwoord op de vraagstukken op wie de belangrijkste concurrentie is, hoe je je daarvan onderscheidt en welke trends en ontwikkelingen er in de branche zijn.

Samen gaan we aan de slag

Na de complete analyse van jouw bedrijf, wordt het maatwerk. Om personeel aan te trekken en te behouden, moeten ze weten welke meerwaarde jouw organisatie biedt. Niet alleen een goed salaris of perspectief is belangrijk, maar ook voldoening, de bedrijfscultuur en de waarden van je organisatie worden meegewogen.

 

Een sterke waardebepaling als werkgever werkt zowel intern als extern in je voordeel. Gelukkige medewerkers blijven en vertellen dit door. Hoe mooi zou het zijn als je personeel anderen aanmoedigt om ook bij jullie te komen solliciteren?

Interim marketing recruitment

“Als werkgever is het belangrijk dat je precies weet waar je staat in de (arbeids)markt en wat je kan bieden aan werknemers. Wellicht heb je hiermee al voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan, maar wij kunnen ook helpen om je marketing-, HR- en recruitmentafdeling zo in te richten dat je de strijd om personeel nu en in de toekomst gaat winnen. Je hebt geen werving en selectiebureaus meer nodig voor die ‘simpele’ vacatures. Dit fix je voortaan helemaal zelf.”Shanne Braspennincx – Branding en Organisatieadviseur

Hoe helpt Fix Recruitment mij?

We verrichten een complete markt-, concurrentie- en cultuuranalyse zodat we in kaart hebben hoe je momenteel als werkgever in de markt ligt. Dit is het beginpunt. We hebben al diverse bedrijven geholpen met: 

 

  • ✔ Moeilijkheden bij het aantrekken van personeel
  • ✔ Hoog verloop van personeel
  • ✔ Gebrek aan betrokken loyale medewerkers
  • ✔ Welke managementstijl past het beste bedrijf

Neem vrijblijvend contact op

Shanne Braspennincx
Branding- en Organisatieadviseur


Bellen is sneller:

+31 (0)6 43 50 10 69


Stuur je liever een e-mail?

shanne@fixrecruitment.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?